Brandschade herstellen

Brandschade in uw woning of bedrijfspand is erg ingrijpend en heeft een grote impact. Brandschade aan uw woning waardoor u er niet kunt wonen of brandschade aan uw bedrijfspand met tot gevolg dat u uw bedrijf moet sluiten.

Wij zullen er dan ook alles aan doen om de brandschade zo snel mogelijk en zonder overlast te herstellen zodat u weer snel terug kunt naar uw woning of uw bedrijf weer kunt openen.

Wat zijn de gevolgen van brand?

Vuur laat zijn sporen achter en dat ziet u terug in uw woning of bedrijfspand. Meestal is er sprake van veel roet- en rookschade en ziet u veel zwart. Uw meubels en eigendommen zijn beschadigd geraakt en vaak herkent u deze niet meer terug.

Wat doen wij bij het herstellen van brandschade?

Bij het herstellen van brand- of rookschade kunnen wij kijken of het plafondsysteem behouden kan worden zodat wij alleen de platen kunnen uitwisselen. Het wisselen van de plafondplaten verminderd al erg de rook geur. Mocht dit niet het geval zijn, kunnen wij het oude (systeem)plafond demonteren en afvoeren en een nieuw (systeem)plafond plaatsen.

Waarom Totaalplafond?

In het geval van brandschade wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk hersteld hebben. Wij begrijpen dat volkomen. Naast dat wij snel ter plekke zullen zijn, bieden wij u nog meer voordelen:

Dynamisch familiebedrijf: Wij zijn jarenlang een dynamisch familiebedrijf op het gebied van renovatie, afbouw en montage.

Experts in systeemplafond en wanden: Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van systeemplafonds, metall-stud plafonds, plafondeilanden, lamellen en meer soorten plafonds.

Afspraak is afspraak: U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan want wij houden ons altijd aan onze afspraak. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Brandschade laten herstellen door Totaalplafond

U kunt ons inschakelen om de brandschade aan het plafond en de wanden te laten herstellen. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plaatse kunnen zijn zodat u zo snel mogelijk weer terug kunt naar uw woning of bedrijf. Bel, mail of vul het contactformulier in en wij herstellen de brandschade.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!