Waterschade plafond herstellen in Lelystad

Heeft u waterschade aan het plafond opgelopen in Lelystad door daklekkage? Dat is vervelend! Gelukkig is Totaalplafond snel ter plaatse om de schade aan het plafond te herstellen.

Wanneer de loodgieter de lekkage heeft verholpen, blijft u schade aan het plafond of de wanden houden. De loodgieter herstelt niet de schade die de lekkage met zich meebrengt, maar lost alleen de lekkage op. Het is belangrijk dat de waterschade aan het plafond, zo snel mogelijk wordt opgelost omdat de schade alleen maar groter wordt als hier niet wat aan wordt gedaan. Totaalplafond gaat graag voor u aan de slag om de schade aan het plafond en de wanden te verhelpen zodat er niks meer te zien is van de lekkage.

Wat gebeurt er als u niets aan de waterschade laat doen?

Laat u niets doen aan de waterschade in het plafond? Dan wordt de schade steeds groter. De schade trekt namelijk niet vanzelf weg, want de vochtplekken worden schimmelplekken. De schimmelplekken trekt insecten en ongedierte aan en heeft tevens vervelende gevolgen voor uw gezondheid. De vocht- en schimmelplekken zijn geel of bruin van kleur en de afwerklaag kan afbrokkelen. Ook kan waterschade ervoor zorgen dat behang loslaat en verf afbladdert. U wilt hier niet tegenaan kijken en dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Daarom staat Totaalplafond direct voor u klaar.

De voordelen van Totaalplafond

Wij begrijpen volledig dat u dit binnen korte termijn opgelost wil hebben, daarom staan wij direct voor u klaar. Daarnaast kunt u rekenen op de volgende voordelen:

Dynamisch familiebedrijf: Wij zijn een dynamisch familiebedrijf op het gebied van renovatie, afbouw en montage met jarenlange ervaring.

Experts in systeemplafond en wanden: Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van systeemplafonds, metall-stud plafond, plafondeilanden, lamellen en nog vele andere soorten plafonds.

Afspraak is afspraak: Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan, want wij hanteren ten aller tijde de regel ”Afspraak is afspraak”.

Heeft u vragen over waterschade aan het plafond in Lelystad?

U kunt ons inschakelen om de waterschade aan het plafond te herstellen. Wij zijn specialisten in plafond en wanden en zorgen ervoor dat er na het herstellen niets meer te zien is van de waterschade aan het plafond. Bel, mail of vul het contactformulier aan de rechterkant in en wij komen de waterschade aan het plafond in Lelystad graag herstellen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!