Waterschade plafond herstellen in Zwolle

Heeft u waterschade aan uw plafond in Zwolle? Waterschade door een lekkage aan het plafond of de wanden zorgt voor zichtbare schade.

Nadat de (dak)lekkage is verholpen, blijft u de schade aan het plafond of de wanden houden. De loodgieter herstelt alleen de (dak)lekkage maar niet de schade die lekkage met zich mee brengt. Het is belangrijk om de waterschade aan het plafond of de wanden zo snel mogelijk te herstellen voordat de schade erger wordt. Totaalplafond gaat voor u aan de slag om de schade aan het plafond en de wanden te verhelpen zodat er niks meer te zien is van de lekkage.

Gevolgen van waterschade in het plafond

Waterschade aan het plafond of de wanden door (dak)lekkage trekt niet vanzelf weg maar het wordt alleen maar erger als u er niks aan laat doen. De vochtplekken worden schimmelplekken. Dit trekt insecten en ongedierte aan en het heeft vervelende gevolgen voor uw gezondheid. De vocht- en schimmelplekken kunnen geel of bruin van kleur zijn en de afwerklaag kan afbrokkelen. Waterschade kan er ook voor zorgen dat behang loslaat en verf afbladdert. U wilt hier natuurlijk niet tegenaan kijken en dit zo snel mogelijk hebben opgelost.

De voordelen van Totaalplafond

Totaalplafond inschakelen om de waterschade aan uw plafond te herstellen biedt u de volgende voordelen:
Dynamisch familiebedrijf: Totaalplafond is een dynamisch familiebedrijf op het gebied van renovatie, afbouw en montage met jarenlange ervaring.

Experts in systeemplafond en wanden: Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van systeemplafonds, metall-stud plafond, plafondeilanden, lamellen en nog vele andere soorten plafonds.

Afspraak is afspraak: Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan, want wij hanteren ten aller tijde de regel ”Afspraak is afspraak”.

Laat de waterschade herstellen door de experts van Totaalplafond in Zwolle

Totaalplafond schakelt u in om de waterschade aan het plafond te herstellen. Wij nemen het herstel graag op ons en we zorgen ervoor dat u niets meer van de waterschade terugziet aan het plafond of de wanden. Bel, mail of vul het contactformulier rechts in en wij herstellen de waterschade aan het plafond in Zwolle en omgeving.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!