GLAZEN KANTOORWANDEN PLAATSEN

Een kantoor (open kantoorruimte of kantoortuin) kan behoorlijk onrustig zijn als er veel mensen tegelijk aanwezig zijn. Het continue geroezemoes zorgt voor afleiding en er is weinig privacy. Dat kan op verschillende manieren opgelost worden. Een fraaie en stijlvolle oplossing is om te kiezen voor glazen kantoorwanden. Een systeemwand van glas is vaak eenvoudig te plaatsen in nagenoeg elke open ruimte. Direct een offerte of meer weten? Telefoon: 038-2022741, E-mail: info@totaalplafond.nl

GLAZEN KANTOORWANDEN VOOR BEHOUD OPENHEID

Steeds vaker wordt gekozen voor glazen kantoorwanden zien we bij Totaalplafond Kampen. Het past binnen de huidige interieurtrend die we al een tijdje zien bij kantoorinrichtingen; de meer Scandinavische stijl, met oog voor strakke lijnen. Daarnaast vormt de plaatsing van glazen kantoorwanden de basis voor de open bedrijfscultuur en transparantie die bedrijven nastreven. Met glazen kantoorwanden worden op een relatief eenvoudige manier nieuwe (werk)ruimtes gerealiseerd. En dat zorgt voor meer rust en privacy.

DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN VAN EEN GLAZEN SYSTEEMWAND

Met glazen kantoor binnenwanden zijn verschillende opties mogelijk. Er kunnen afgesloten ruimtes mee gecreëerd worden, maar er kan ook gekozen worden voor de plaatsing van een enkele glaswand op kantoor om een ruimte deels te scheiden. Daarnaast kan een glazen wand geplaatst worden ter vervanging van een voorheen gesloten wanddeel. Met betrekking tot het glas van de glazen kantoorwanden heb je verschillende mogelijkheden. Naast volledig transparant glas, dat eventueel bestickerd kan worden, is ook mat glas of getint glas mogelijk. En voor meer privacy en optimale geluiddemping, kunnen speciale folies aangebracht worden.

VEILIGHEID GLAZEN KANTOORWANDEN

Glazen kantoorwanden kunnen wel tegen een stootje, en zullen niet zomaar scheuren of barsten. Glazen wanden bestaan vaak uit volglas of gelaagd glas. Gelaagd glas heeft als eigenschap dat het meer geluiddempend is. Daarnaast kan ook gekozen worden voor speciaal brandwerend glas. Laat u vrijblijvend informeren door Totaalplafond Kampen.

VOORDELEN KANTOORWANDEN VAN GLAS

We benoemden al dat met de plaatsing van glazen kantoorwanden de openheid en ruimtelijkheid van een kantoorruimte behouden blijft. En ook dat ze zorgen voor meer rust en privacy. Maar er zijn nog meer voordelen te benoemen:  

De wanden zijn eenvoudig te monteren, maar ook weer te demonteren.

  De mogelijkheid om te combineren met andere systeemwanden, bijvoorbeeld in combinatie met metal stud wanden

  Glazen kantoorwanden zijn over het algemeen naar eigen wens samen te stellen

  Glazen wanden zijn eenvoudig schoon te maken

VAKKUNDIGE WANDEN-MONTAGE BIJ U OP KANTOOR DOOR TOTAALPLAFOND KAMPEN

Glazen kantoorwanden zijn in de meeste gevallen systeemwanden. En het voordeel van glazen systeemwanden is dat ze relatief eenvoudig en snel te monteren zijn. De monteurs van Totaalplafond zorgen altijd voor een vakkundige plaatsing en nette afwerking. We gebruiken zoveel mogelijk duurzame materialen en zijn onder andere ook FSC®-gecertificeerd.

Totaalplafond Kampen denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.