GLAZEN SYSTEEMWAND

Een glazen systeemwand geeft allure aan uw ruimte, maar ze zijn ook praktisch. Wij leveren en plaatsen volglaswanden. Dat zijn compleet glazen wanden, waarbij de panelen tussen de glazen panelen nauwelijks zichtbaar zijn. Dit geeft een prachtige minimalistische, moderne uitstraling. Direct een offerte of meer informatie? Telefoon: 038-2022741, E-mail: info@totaalplafond.nl

DE KEUZE VOOR EEN GLAZEN SYSTEEMWAND

Een glazen systeemwand past in elke zakelijke omgeving. De glazen wand kan gebruikt worden om aparte ruimtes te creëren, zoals spreekkamers, vergaderruimtes of kantoren. Daarnaast kan een glazen systeemwand als afscheidingswand geplaatst worden. Bij al deze opties blijft de ruimte mooi open en wordt optimaal gebruik gemaakt van daglicht. Bovendien draagt het plaatsen van glazen systeemwanden bij aan een open bedrijfscultuur.

VEILIGHEIDSGLAS

Voor deze wanden gebruikt Totaalplafond enkel gelaagd glas, dat geschikt is voor commercieel gebruik. Omdat gelaagd glas is opgebouwd uit meerdere lagen glas, is het ontzettend sterk en kan het goed tegen een stootje.

GELUIDSISOLATIE

Glazen systeemwanden zijn goed in staat om geluid te isoleren. U hoeft dus niet bang te zijn dat gesprekken die achter de glazen wand plaatsvinden hoorbaar zijn voor anderen. En als het nodig is, kunnen wij ook speciaal akoestisch glas plaatsen.

Nu we het toch over akoestiek hebben willen we u graag wijzen op de mogelijkheden van een akoestisch plafondeiland.

OPBOUW GLAZEN SYSTEEMWANDEN

Wij bouwen de glazen systeemwanden op met behulp van smalle aluminium basisprofielen; grond- en gevelprofielen en plafondprofiel. Tussen deze profielen plaatsen we het glas. De profielen zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Het glas dat we plaatsen is altijd volledig transparant, maar kunt u desgewenst uiteraard laten beplakken om de doorkijk te beperken. De glazen wanden worden vaak voorzien van een bijpassende deur. En ook hier heeft u verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u de glazen systeemwanden ook goed combineren met andere wanden, bijvoorbeeld met een metal stud wand.

VOORDELEN GLAZEN SYSTEEMWAND

Geluidsisolerend            Geven allure aan de ruimte           Creëer lichte ruimtes            Goed te combineren met andere wanden          

EERLIJK ADVIES, SNELLE & VAKKUNDIGE PLAATSING

Glazen systeemwanden laten plaatsen? Wij bezoeken eerst uw locatie, geven advies en tekenen de glaswanden in. Na akkoord op de offerte en de tekening plannen wij de plaatsing van de systeemwanden in. Een team van gedreven monteurs zorgt ervoor dat uw glazen systeemwand perfect gemonteerd wordt.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 8 MB.