LUXE SYSTEEMWAND

Bijna alles is mogelijk bij de montage van luxe systeemwanden door Totaalplafond Kampen. Luxe systeemwanden onderscheiden zich door de verschillende combinaties en uitvoeringen die mogelijk zijn. Wij plaatsen deze wandsystemen bijvoorbeeld veel in kantoor- en praktijkruimtes. Het is een systeem dat snel opgebouwd kan worden, waardoor de nieuwe ruimtes ook snel gebruikt kunnen worden.

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN MET LUXE SYSTEEMWANDEN

Veranderen, uitbreiden of verplaatsen; geen enkel probleem met ons luxe wandsysteem. Wissel gesloten wandpanelen af met verschillende glas- en deurelementen. Dit systeem is geheel op te bouwen naar uw wensen. Zo kunt u er ook voor kiezen om een bedrijfsnaam of logo op het glas aan te brengen en kunt u zelfs kiezen voor geïntegreerde lamellen of jaloezieën. Ook met betrekking tot de gipspanelen heeft u een keur aan mogelijkheden. Zo kan het gipspaneel voorzien worden van een vinylbehang, houten panelen of aluminium elementen. Het is een eenvoudige manier om de sfeer in de ruimte toe te voegen die u wilt.

ALUMINIUM KADERS

De luxe systeemwanden bestaan uit een licht aluminium profiel of kaderwerk. Waarbij de gesloten aluminium systeemwanden zijn voorzien van goede isolatie. De glazen systeemwanden zijn opgebouwd met een aluminium kaderwerk en enkel of dubbel glas. En de profielen van de raamkozijnen zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Van standaard wit en zwart, tot lichtgrijs, rood en paars.  

TOTAALPLAFOND VOORZIET U VAN HET BESTE ADVIES

De luxe wandsystemen hebben dankzij het aluminium profiel een robuust uiterlijk en blinken uit in veelzijdigheid. Juist daarom kunnen deze wanden in veel verschillende ruimtes toegepast worden. Ze geven de ruimte karakter, zorgen voor privacy en verschillende werkruimtes.

Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden met dit wandsysteem. Daarvoor komen we graag bij u op locatie, zodat we de ruimte kunnen beoordelen  en u kunnen voorzien van het beste advies.  

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een nieuwe wand of plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 8 MB.