Systeemplafonds

Systeemplafond

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw systeemplafond heeft u vele keuzes. De meest voorkomende plafonds zijn: systeemplafond, metal-stud plafond, plafondeilanden of een derako plafond. Mocht u er niet uitkomen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Totaalplafond.

Traditioneel systeemplafond

Een traditioneel systeemplafond bestaat uit een ophang systeem met plafondplaten. In de meeste gevallen is dit de goedkoopste optie. Bij een traditioneel systeemplafond heeft u de keuze uit een inleg, doorzak of verdekt plafond. Bij een inleg plafond is het ophangsysteem goed zichtbaar. Een doorzak plafond liggen de plafondplaten halverwege het ophangsysteem. Wanneer u kiest voor een verdekt systeemplafond schuiven de plafondplaten over het ophangsysteem en is het ophangsysteem niet meer zichtbaar.

Metal-stud plafond

Een metal-stud plafond is een systeemplafond van gipsplaten in combinatie met metal-stud profielen. Een metal-stud plafond is zeer geschikt wanneer u een naadloos plafond wenst. Daarnaast verhoogt het plafond de brandwerendheid tot wel 60 minuten.

Plafondeilanden

Plafondeilanden zijn akoestische panelen die het galmen in de ruimte verminderen. De panelen worden bevestigd aan een bestaand plafond zonder verder gebruik van profielen.

Derako plafond

Een Derako plafond geeft een zeer luxe uitstraling ten opzichte van de andere genoemde plafonds. Dit plafond is gemaakt van houten lamellen of latten. Door de vele mogelijkheden aan houtsoorten en systeemtypes is er van alles mogelijk voor de uitstraling voor het plafond.

Voor meer informatie bel ons: 038 2022 741 of vul het contact formulier in.

Vraag nu een offerte aan!