Metal Stud Wand

Met metal stud wanden is heel veel mogelijk, en daarom worden deze vaste binnenwanden ook vaak door Totaalplafond geplaatst. Een metal stud wand is eenvoudig en snel te plaatsen, en past in elke ruimte. Met de juiste gipspanelen zijn metal stud wanden ook zeer geschikt om te plaatsen in zogenaamde natte ruimtes.

metal stud wand: Verschillende toepassingen mogelijk

Wanneer een grote ruimte opgedeeld moet worden in meerdere kleine ruimtes, dan wordt vaak gekozen voor een metal stud wand. Daarnaast wordt een metal stud wand vaak als voorzet wand geplaatst. Om beter te isoleren bijvoorbeeld. De metal stud wand dank zijn naam aan de lichte metalen profielen. Op deze profielen bevestigen wij de gipspanelen. De keuze voor het type gipsplaten is afhankelijk van de ruimte en uw wensen. In een natte ruimte plaatsen we gipsplaten die water- en schimmelbestendig zijn. En in veel gevallen is brandwering een belangrijke eis, ook hiervoor zijn specifieke gipsplaatsen beschikbaar. De gipsplaten bieden daarnaast altijd een redelijke geluidsisolatie. Deze isolatie kunnen we verder verhogen door het plaatsen van minerale wol tussen de metalen profielen. 

Gebogen wanden

Waar eerder vooral rechte metal stud wanden geplaatst werden, plaatsen we tegenwoordig ook steeds vaker gebogen metal stud wanden. Zo ontstaat een mooie ronde vorm in de ruimte en dat geeft een speels effect in een verder strakke ruimte. Meer weten over de mogelijkheden voor uw pand? We vertellen u graag meer.

Metal Stud wand als basis

Na plaatsing van de gipsplaten op de metalen profielen, werken wij de wand netjes voor u af. De naden tussen de gipsplaten werken we weg, zodat een mooie gladde wand ontstaat. Vervolgens kan de wand worden behangen of gesausd door een schilder.

Waarom kiezen voor een metal stud wand

Een metal stud wand heeft veel voordelen. De metalen profielen en gipsplaten zijn licht van gewicht, en zijn daarom prettig om mee te werken. Bovendien zijn de profielen makkelijk op maat te maken en is een metal stud wand eenvoudig en snel te monteren. Maar ook:

Wij denken graag met u mee

Eén grote kantoortuin opdelen in meerdere kantoren? Een voorzetwand plaatsen voor een oude muur die nogal tochtig is? Een metal stud wand kan de oplossing zijn. Totaalplafond denkt graag met u mee. We bezoeken uw locatie en vertellen u over de mogelijkheden.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN