HUNTER DOUGLAS PLAFOND – DERAKO PLAFOND

Wij leveren en monteren plafonds van Hunter Douglas en Derako plafonds: milieuvriendelijk en duurzaam. De massief houten lamellen van Derako voorzien een ruimte absoluut van sfeer en warmte. Ze geven uw plafond een unieke uitstraling en verschillende Derako plafondsystemen zijn mogelijk. Door het draagsysteem kunnen de lamellen eenvoudig bevestigd worden. Hunter Douglas ontwerpt en produceert hoogwaardige innovatieve metalen, aluminium, textiel en houten plafonds. 

DERAKO & HUNTER DOUGLAS PLAFONDS: VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Derako plafonds zijn beschikbaar als een Lineair of Grill plafondsysteem en daarmee zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Bij het Lineaire systeem worden de houten latten vlak in het systeem verwerkt. Met het Grill systeem ontstaat een mooie dieptewerking in het plafond. Derako plafonds verbeteren de akoestiek en zijn brandvertragend. Meer informatie over deze systemen vindt u op de website van Derako.

Plafonds van Hunter Douglas blinken uit in innovatie en design. Zij streven ernaar om plafonds te leveren die duurzaam en slijtvast zijn. En die geschikt zijn voor binnen- en buitentoepassingen. Het lineaire vilten plafond van Hunter Douglas is een ware innovatie; een modulair plafondsysteem met uitmuntende akoestische en visuele eigenschappen.

VOORDELEN HUNTER DOUGLAS EN DERAKO PLAFONDS

Chique uitstraling          Milieuvriendelijk          Verbetering van akoestiek             Mooie afwerking           

ADVIES OVER EEN HUNTER DOUGLAS OF
DERAKO PLAFOND?

Een Derako plafond, of een plafond van Hunter Douglas is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Twijfelt u of dit type plafond aansluit bij uw wensen? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een systeemplafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.