SYSTEEMPLAFOND
VERLICHTING

Goede systeemplafond verlichting maakt het plafond helemaal af. Door de jaren heeft de ontwikkeling van systeemplafond verlichting niet stilgestaan. Daardoor heeft u bij Totaalplafond Kampen de keuze uit verschillende soorten systeemplafond lampen. Bij de plaatsing van een nieuw systeemplafond installeren wij ook meteen de verlichting. Hiermee bieden wij een mooie totaaloplossing en wordt uw nieuwe plafond helemaal gereed opgeleverd.

WAAROM SYSTEEMPLAFOND VERLICHTING

Verlichting in ruimtes is onmisbaar. De verlichting in het plafond speelt daarbij een belangrijke rol. Systeemplafond verlichting moet zorgen voor meer dan goed zicht alleen. De juiste verlichting draagt ook bij aan het welzijn en prettig verblijven van medewerkers en bezoekers. Onder goede systeemplafond verlichting verstaan we verlichting dat licht van buiten zoveel mogelijk nabootst. Led– verlichting is in staat om daglicht na te bootsen. Wij werken voornamelijk met led-verlichting. En ook daarin heeft u weer verschillende keuzes. 

VOORDELEN VAN ONZE PLAFONDVERLICHTING

In de meeste winkels en gebouwen wordt een vorm van systeemplafond verlichting gebruikt.
Logisch ook, want het biedt een aantal voordelen: 

De installatie is relatief eenvoudig. En een bestaand plafond hoeft niet gedemonteerd te worden. Dat scheelt tijd en geld.

De bekabeling is niet zichtbaar, omdat het boven het plafond wordt weggewerkt. Hierdoor heeft de verlichting altijd een strakke uitstraling.

Systeemplafond verlichting zorgt voor gelijkmatige verlichting in de hele ruimte. Dat geeft een fijne sfeer en comfortabele werkomgeving.

Onze verlichting is uitgerust met energiezuinige led-lampen.

Omdat systeemplafond verlichting verkrijgbaar is in verschillende stijlen en uitvoeringen, kan het een mooie aanvulling zijn op het interieur in de ruimte.

VERLICHTING IN UW PLAFOND

Bij Totaalplafond zijn vele verschillende soorten verlichting mogelijk. Wij kunnen het plafond voorzien van inbouwverlichting, maar ook andere typen verlichting zijn mogelijk.

VERSCHILLENDE SOORTEN SYSTEEMPLAFOND LAMPEN

Verlichting voor in of bij het systeemplafond is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Het uiterlijk van de verlichting wordt daarbij steeds belangrijker. Het moet natuurlijk praktisch zijn, maar de ruimte ook sfeer geven en aansluiten bij de rest van het interieur. Wij installeren regelmatig de volgende soorten verlichting: 

Led-paneel systeemplafond 

De meest voorkomende systeemplafond verlichting is toch wel het led-paneel. De panelen worden geïntegreerd met de platen, waardoor een rustig geheel een goede verlichting ontstaat. Een led-paneel kan vierkant zijn, maar ook rechthoekig. 

Led downlights 

Deze kleine inbouwspots worden in het plafond gemonteerd. Downlights zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen en zorgen voor een gerichte en heldere verlichting.  

Hanglampen 

Onder hanglampen verstaan we lampen die aan het plafond worden gehangen. Deze lampen hebben vaak een meer decoratieve en stijlvolle functie. 

Alle soorten verlichting kunnen ook weer in combinatie met elkaar gebruikt worden. Het kiezen van de juiste systeemplafond verlichting is afhankelijk van verschillende factoren. De functie van de ruimte speelt natuurlijk een rol, maar ook de grootte en het gewenste niveau van verlichting spelen mee. Wij adviseren u hier graag in. Dan doen we door bij u op locatie te komen, de ruimte te bekijken en samen met u te kijken waar de verlichting aan moet voldoen. Op basis van die wensen maken wij een lichtplan.

Systeemplafond verlichting laten installeren door ons 

Bij Totaalplafond Kampen zijn vele verschillende soorten verlichting mogelijk. Wij kunnen het plafond voorzien van inbouwverlichting, maar ook andere typen verlichting zijn mogelijk. Nieuwe plafonds, maar ook bestaande plafonds kunnen wij voorzien van nieuwe verlichting.  

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.