5,0
5/5

15 Google-reviews

Zwart Systeemplafond

Een zwart systeemplafond; vaak gekozen om de chique uitstraling. Een plafond met allure. Totaalplafond monteert regelmatig zwarte systeemplafonds. In horecagelegenheden, maar ook steeds meer in kantoorpanden of winkels.    

Waarom kiezen voor een zwart systeemplafond?

 De redenen om te kiezen voor een zwart systeemplafond zijn verschillend, maar vaak wordt voor deze optie gekozen omdat een donker plafond: 

  • Weinig licht reflecteert. Het licht wordt geabsorbeerd door het donkere plafond; 
  • Minder afleidt in donkere ruimtes, zoals in een bioscoop of auditorium; 
  • Een hoog plafond lager doet lijken, waardoor de ruimte minder groots aandoet; 
  • Een stijlvolle, intieme uitstraling geeft.  
  • Een contrasterend effect geeft in een ruimte, waardoor andere objecten meer opvallen.  

montage en verlichting

Een zwart systeemplafond kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Net als bij een traditioneel systeemplafond kan gekozen worden voor een inleg-, doorzak-, of verdekt uitneembaar plafond- systeem. Bij een inleg plafond zijn de profielen volledig zichtbaar en kan gekozen worden voor verschillende profielbreedtes. Bij een doorzak plafond zijn de profielen meer verzonken en bij een verdekt plafond zijn de profielen niet zichtbaar. Bij een zwart systeemplafond heeft u keuze uit verschillende afmetingen plafondplaten.   

Ook met betrekking tot verlichting zijn verschillende opties mogelijk. Zoals dimbare spots met een zwarte rand of LED-panelen met een zwarte rand, zodat ze mooi één geheel vormen met het plafond. Maar ook hier kan een creatieve draai aan gegeven worden, door te kiezen voor verlichting die meer contrasteert met het zwarte systeemplafond. Wij informeren u daar graag over. 

Voordelen ZWART SYSTEEMplafond

Altijd een passend advies

De montage van een nieuw plafond is van grote invloed op de uitstraling van de ruimte, daarom is het van belang om de juiste keuze te maken. Wenst u een zwart systeemplafond? Maar twijfelt u of de ruimte daar wel echt geschikt voor is? Wij adviseren u graag. Om goed advies te kunnen geven komen we altijd eerst bij u op locatie. We bekijken de ruimte en bespreken de mogelijkheden en uw wensen. Na dit gesprek stellen we een passende offerte op.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een systeemplafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN