ZWART SYSTEEMPLAFOND

Een zwart systeemplafond; vaak gekozen om de chique uitstraling. Een plafond met allure. Totaalplafond Kampen monteert regelmatig systeemplafonds met zwarte plafondplaten in horecagelegenheden, maar ook steeds meer in kantoorpanden of winkels. Meer weten of bestellen? Telefoon: 038-2022741, E-mail: info@totaalplafond.nl

WAAROM KIEZEN VOOR EEN ZWART SYSTEEMPLAFOND?

De redenen om te kiezen voor een zwart systeemplafond zijn verschillend, maar vaak wordt voor deze optie gekozen omdat een donker plafond: 

  • Weinig licht reflecteert. Het licht wordt geabsorbeerd door het donkere plafond; 
  • Minder afleidt in donkere ruimtes, zoals in een bioscoop of auditorium; 
  • Een hoog plafond lager doet lijken, waardoor de ruimte minder groots aandoet; 
  • Een stijlvolle, intieme uitstraling geeft.  
  • Een contrasterend effect geeft in een ruimte, waardoor andere objecten meer opvallen. 

ZWARTE PLAFONDPLATEN MONTAGE EN VERLICHTING

Een zwart systeemplafond kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Net als bij een traditioneel systeemplafond kan gekozen worden voor een inleg-, doorzak-, of verdekt uitneembaar plafond-systeem. Bij een inleg plafond zijn de profielen volledig zichtbaar en kan gekozen worden voor verschillende profielbreedtes. Bij een doorzak plafond zijn de profielen meer verzonken en bij een verdekt plafond zijn de profielen niet zichtbaar. Bij een zwart systeemplafond heeft u keuze uit verschillende afmetingen zwarte plafondplaten. 

Ook met betrekking tot systeemplafond verlichting zijn verschillende opties mogelijk. Zoals dimbare spots met een zwarte rand of LED-panelen met een zwarte rand, zodat ze mooi één geheel vormen met het plafond. Maar ook hier kan een creatieve draai aan gegeven worden, door te kiezen voor verlichting die meer contrasteert met het zwarte plafond. Wij informeren u daar graag over. 

Zwart systeemplafond voorbeeld

VOORDELEN ZWART SYSTEEMPLAFOND

Stijlvolle uitstraling            Weinig reflectie van licht            Verbetering van akoestiek             Mooie afwerking           

ALTIJD EEN PASSEND ADVIES

De montage van een nieuw plafond is van grote invloed op de uitstraling van de ruimte, daarom is het van belang om de juiste keuze te maken. Wenst u een zwart systeemplafond? Maar twijfelt u of de ruimte daar wel echt geschikt voor is? Wij adviseren u graag. Om goed advies te kunnen geven komen we altijd eerst bij u op locatie. We bekijken de ruimte en bespreken de mogelijkheden en uw wensen. Na dit gesprek stellen we een passende offerte op.

Totaalplafond levert en plaatst complete metal stud en glazen systeemwanden, en meerdere soorten plafonds voor de zakelijke markt. Wij kunnen elke ruimte voorzien van een nieuwe wand of plafond. Totaalplafond is een echt familiebedrijf uit Kampen. Opgericht in 2016 en inmiddels een waar begrip in Nederland. Wij hebben een eigen team monteurs in dienst en daarnaast werken we al jaren samen met een aantal zelfstandige ondernemers.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.