TRADITIONEEL SYSTEEMPLAFOND INCLUSIEF MONTAGE

Een nieuw systeemplafond inclusief montage nodig omdat uw huidige plafond aan vervanging toe is, of voor in uw nieuwe pand? Totaalplafond helpt u graag! Met advies op locatie, levering en snelle en vakkundige montage van het nieuwe systeemplafond-materiaal. 
Tel. 038-2022741 / E-mail: info@totaalplafond.nl

OPBOUW SYSTEEMPLAFOND

Iedereen kent de traditionele systeemplafonds wel, waarbij de losse systeemplafond platen tussen de metalen plafondprofielen geplaatst worden. Deze profielen hangen aan het bouwkundig plafond met snelhangers . Hiermee wordt ruimte gecreëerd tussen de platen en het bouwkundig plafond. In deze ruimte kunnen kabels en leidingen weggewerkt worden.

Een systeemplafond monteren draagt bij aan de veiligheid, maar de platen verbeteren ook de akoestiek van een ruimte. Goed afgewerkt zorgt het daarnaast voor een frisse en rustige aanblik. Ook kostentechnisch is dit vaak een aantrekkelijke oplossing. Voor kwaliteit bent u bij Totaalplafond aan het juiste adres.

MONTAGE DRIE TYPEN PLAFONDSYSTEMEN

Er zijn drie manieren waarop wij de montage van uw systeemplafond kunnen uitvoeren:

Vlak inleg systeemplafond

Vlak inleg is de voordeligste optie van de drie. Hierbij zijn de metalen plafondprofielen goed zichtbaar. U heeft hier keuze uit een aantal verschillende profielbreedtes en u kunt zelfs kiezen uit verschillende kleuren plafondprofielen. Zo staat een zwart profiel prachtig contrasterend bij witte plafondplaten en zorgen witte profielen in combinatie met witte platen voor een heel rustige uitstraling. De mogelijkheden zijn heel divers en u heeft verschillende opties.

Doorzak systeemplafond

Hierbij hangen de plafondplaten wat lager dan het profiel. Ze zakken door het profiel heen als het ware en dat geeft een mooi diepte-effect. Dit type heeft door de verzakte plafondplaten net wat meer allure dan het inleg systeem, maar is wel iets prijziger.  

Verdekt uitneembaar systeemplafond

Bij de montage met een verdekt plafondsysteem zijn de profielen niet meer zichtbaar, omdat de plafondplaten over het profiel geschoven worden. Alleen de platen zijn zichtbaar. Dit is vaak de mooiste, maar ook de meest kostbare oplossing.

Voor welk systeemplafond u ook kiest, of welke combinatie tussen profielen en plafondplaten u ook maakt; wij zorgen voor een perfecte montage!

SYSTEEMPLAFONDPLATEN IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN EN KLEUREN

Er is veel mogelijk als het gaat om de afmetingen. We zien dat plafondplaten met afmetingen van 600 x 600 x 20mm en 1200 x 600 x 20mm doorgaans het meeste gekozen worden. Maar ook andere afmetingen zijn mogelijk, en van vierkant tot rechthoekig.

Naast de verschillende afmetingen, zijn ze ook verkrijgbaar in talloze kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren grijs, antraciet en zwart. Maar ook geel, groen en oranje zijn mogelijk bijvoorbeeld. U kunt zelfs kiezen uit een combinatie van verschillende kleuren voor een speels effect.

EISENPAKKET PLAFONDPLATEN

De laatste jaren is het aanbod uitgebreid, verbeterd en aangepast aan de eisen van de huidige tijd. De plafondplaten nemen misschien wel de belangrijkste rol is als het gaat om de keuze. Het zijn immers de platen die het meest zichtbaar zijn. Het eisenpakket van een systeemplafond kan te maken hebben met:

  • Hoe belangrijk is de brandwerendheid?
  • Moeten de plafondplaten goed tegen vocht kunnen? 
  • Welke sfeer moet gecreëerd worden met het nieuwe systeemplafond? 
  • Hoe zit het met akoestiek en spraakverstaanbaarheid? 
  • Is het belangrijk dat de platen goed schoon te houden zijn? 
  • Welke rol speelt lichtreflectie?

Wanneer wij bij u op bezoek komen, nemen we al deze zaken met u door.  

PRAKTISCH NUT SYSTEEMPLAFOND

Een systeemplafond is van groot praktisch nut. Met een dergelijk plafond wordt de akoestiek van een ruimte sterk verbeterd, want ze dempen het geluid. Daarnaast werkt het ook isolerend. Met een goed geïsoleerd plafond bespaart u op de energiekosten. Ook speelt esthetiek in sommige gevallen nog een rol. Het uiterlijk van de plafondplaten en de profielen is dan naast de functionaliteit ook een belangrijke eis.

  Isolerend – bespaar op energiekosten

  Optimaal om kabels weg te werken

  Verbetering van akoestiek

  Mooie afwerking

KOSTEN NIEUW PLAFOND

De kosten variëren, en hangt bijvoorbeeld af van de kwaliteit en specificaties waaraan plafondplaten moeten voldoen. Denk hierbij aan de kantafwerking, tegelformaat, paneeldikte, vorm, kleur, intallatiemethode, toepassingsgebied, kamertype, geluidsabsorptie, brandreactie en overige eigenschappen.

Wij kunnen al een nieuw systeemplafond installeren vanaf € 20,- per vierkante meter.

MONTAGE

Profielen en plafondplaten die zitten als gegoten… Laat dat maar aan ons over. Inmiddels hebben wij vele kilometers plafondplaten geïnstalleerd. In verschillende omgevingen en op verschillende hoogtes. De experts van Totaalplafond B.V. monteren uw nieuwe plafond snel en vakkundig – afhankelijk van het oppervlakte – binnen 1 dag.

SYSTEEMPLAFOND KOPEN?

Totaalplafond staat voor u klaar! Met ruime keuze uit verschillende soorten systeemplafonds inclusief montage. We werken met echte vakmensen, die gewoon goed werk afleveren. U heeft jarenlang plezier van het resultaat! Wij vertellen u er graag meer over.
Wij leveren mooi werk af. Altijd!  

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een plafondsyteem? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.