Lens Media

Toepassing voor dit project:

250 m2 –  Scheidingswanden
300 m2 – Vilt plafond Hunter Douglas
30 m2 – Systeemplafond Rockfon Color-All X Sage
100 m2 – Glaswanden

Met de nieuwbouw van Lens Media is één van onze mooiste projecten van start gegaan. Alles aan dit project is van sublieme kwaliteit en dat is ook te zien. Het gehele pand is voorziend van voorzetwanden wat in combinatie met een aantal scheidingswanden op zo’n 250m2 uitkomt.

Wanneer je omhoogkijkt zie je in vrijwel het gehele pand het prachtige lamellen plafond van Hunter Douglas. Dit soort plafonds plaatsen we natuurlijk vaker, maar in deze hoeveelheden komen we ze niet vaak tegen. In totaal gaat het om zo’n 300m2, in de technische en sanitaire ruimtes is er gekozen voor Rockfon Color-All X Sage. Dit prachtige verdekte uitneembare plafond zorgt voor een chique uitstraling die ook na montage nog steeds toegankelijk is voor bijvoorbeeld installatiewerk.

Waar je vaak de standaard RAL 9005 profielen ziet voor de glaswanden is er bij dit project gekozen voor profielen in RAL 7033. Dit maakt dat alles prachtig op elkaar aansluit.
Om de vele glaspartijen tot z’n recht te laten komen is er ongeveer 100m2 aan glaswanden gemonteerd.

Ook hebben wij al het behang en schilderwerk verzorgt voor dit project. Extra speciaal is het Arte behang wat een zeer unieke look geeft om het pand af te maken.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 8 MB.