METAL STUD PLAFOND

Een metal stud plafond is een verlaagd plafond, waarbij de gipsplaten op de metal stud profielen vastgezet worden. Als u graag een plafond zonder zichtbare naden in uw pand wilt, dan zijn metal stud plafonds zeer geschikt. Wij kunnen deze plafonds relatief eenvoudig en snel plaatsen, omdat de profielen lichtgewicht zijn en eenvoudig op maat te maken zijn. Een MS plafond laten plaatsen? Voor advies en een offerte: Telefoon: 038-2022741, E-mail: info@totaalplafond.nl.

IS EEN METAL STUD PLAFOND GESCHIKT VOOR ELKE RUIMTE?

Met metal stud kun je niet alleen wanden maken, maar ook plafonds. MS plafonds kunnen in zowel grote als kleine ruimtes toegepast worden. De profielen zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. In een grote, lange ruimte gebruiken wij profielen waarmee een langere overspanning gemaakt kan worden. In kleinere ruimtes zijn standaard profielen vaak gewoon te gebruiken. Wij zorgen uiteraard altijd voor de juiste profielen in elke ruimte.

Daarnaast is het door de profielen mogelijk om zelfs een schuin plafond, of een plafond met gebogen lijnen op te bouwen. Dankzij de profielen zijn er verschillende mogelijkheden met een metal stud plafond. In een adviesgesprek vertellen wij u hier graag meer over.

PROFIELEN, GIPSPLATEN EN AFWERKING

Na de montage van de metal stud profielen worden de gipsplaten vastgeschroefd. U kunt kiezen voor verschillende gipsplaten. Zo zijn in een vochtige ruimte ander type gipsplaten nodig, dan in een droge ruimte. Voor een mooie, strakke afwerking worden de schroefgaten opgevuld en de naden afgewerkt met gaasband. Tenslotte wordt een pleisterlaag aangebracht. De pleisterlaag vormt de basis voor het aanbrengen van latex. Ook deze eindafwerking kunnen wij voor u verzorgen.

metal stud plafond

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN VERLAAGD METAL STUD PLAFOND?

Omdat een metal stud plafond verlaagd is, kan de tussenruimte gebruikt worden voor het wegwerken van kabels en leidingen. Daarnaast moeten metal stud plafonds voldoen aan bepaalde eisen als het gaat om brandveiligheid. En tenslotte verbetert metal stud, net als alle andere plafonds, de akoestiek in een ruimte zeer aanzienlijk.

Ook interessant: 

Brandvertragend            Optimaal om kabels weg te werken          Verbetering van akoestiek           Mooie en nette (eind)afwerking         

VERLICHTING IN UW PLAFOND?

Ook dat is uiteraard mogelijk. Er zijn verschillende soorten verlichting toepasbaar in combinatie met een MS plafond. Wij kunnen het plafond voorzien van inbouwverlichting, maar ook andere typen verlichting zijn mogelijk.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een systeemplafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.