Systeemplafond Emmeloord

Renovatie, afbouw en montage van systeemplafonds door Totaalplafond

Een nieuw systeemplafond voor uw bedrijf of onderwijsinstelling? In Emmeloord monteren wij systeemplafonds, maar ook metal-stud plafondsplafondeilanden, lamellen en nog vele andere soorten plafonds. Het is onderhoudsarm en gaat zeker 20 jaar mee. Naast het monteren van systeemplafonds, kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe scheidingwanden, metal-stud wanden en glaswanden.

Systeemplafond montage Emmeloord 

Om uw systeemplafond in Emmeloord te plaatsen wordt eerst de hoogte bepaald en uitgezet met een geijkte lazer. Op de lazerlijn worden schaduw latten bevestigd. Op deze latten wordt de hoeklijn gemonteerd, en vervolgens worden er ophangpunten gemaakt. Het type ophangsysteem is afhankelijk van het materiaal. Aan deze ophangpunten komt dan ophangdraad waaraan de hoofdprofielen worden bevestigd. Tussen deze hoofdprofielen worden  profielen geplaatst (de tussenstukken). Nu is het systeem klaar om de platen erin te leggen.

U kunt kiezen uit een onbeperkt aantal afmetingen en kleuren. Veelvoorkomende standaardmaten zijn 600 x 600 mm en 1200 x 600mm. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor uw bedrijfsruimte via onderstaand formulier.

VOORDELEN Systeemplafond

De voordelen van een systeemplafond in Emmeloord laten plaatsen door Totaalplafond op een rijtje:

   Isolerend (bespaar op de energiekosten)

  Geluidsabsorberend

  Wegwerken van kabels

  Beschadigde plafonddelen eenvoudig te vervangen

  Verlichting kan eenvoudig en op elke plek geplaatst worden

  Snel resultaat

Bekijk onze projecten

Systeemplafonds voor
Schotte Verpakkingen

Bekijk project

Plafonds en Wanden voor
het Van Gogh Museum

Bekijk project

Plafonds en wanden voor Flinker

Bekijk project

Waarom een systeemplafond in Emmeloord van Totaalplafond?

Om een wit of zwart systeemplafond in Emmeloord te laten monteren zit u bij Totaalplafond goed. Wij zijn een gespecialiseerd familiebedrijf voor renovatie, afbouw en montage. Wij hanteren de regel ”Afspraak is afspraak” en u komt nooit voor verrassingen te staan. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor een geschikt systeemplafond. Ons bedrijf is gevestigd in Kampen, en we verzorgen systeemplafonds en -wanden in Emmeloord, maar ook in bijvoorbeeld Genemuiden LelystadAlmere etc.. Lees meer over ons werkgebied.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 8 MB.