Systeemplafond Lelystad

Renovatie, afbouw en montage van systeemplafonds en -wanden

Al jarenlang zijn wij een dynamische familiebedrijf op het gebied van onder andere het monteren van uw systeemplafond in Lelystad. Een systeemplafond kunt u laten monteren in uw winkel, bedrijf of (sport)school. Wij monteren niet alleen systeemplafonds maar ook uw metal-stud plafondplafondeiland, lamellen en nog andere soorten plafond. Het grote voordeel aan systeemplafond is dat u het niet hoeft te onderhouden en dat het wel 20 jaar mee gaat. Daarnaast zijn wij ook specialisten in het plaatsen van nieuwe (scheiding)wanden, metal-stud wanden, luxe wanden en of glaswanden.

systeemplafond monteren in Lelystad

Om het systeemplafond te monteren wordt eerst de hoogte bepaald en uitgezet met een geijkte lazer. Op de lazerlijn worden schaduw latten bevestigd. Op deze latten wordt de hoeklijn gemonteerd. Vervolgens worden er ophangpunten gemaakt in het bouwplafond. Het type ophangsysteem hangt af van het materiaal van het bouwplafond. Aan deze ophangpunten komt weer ophangdraad waaraan de hoofdprofielen worden gehangen. Tussen deze hoofdprofielen worden weer profielen geplaatst, de tussenstukken. Nu is het systeem klaar om de plafondplaten erin te leggen.

U kunt kiezen uit eindeloos veel afmetingen en kleuren. De standaardmaten die het vaakst voorkomen zijn 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

VOORDELEN Systeemplafond

Een systeemplafond in Lelystad laten monteren door Totaalplafond biedt vele voordelen:

   Isolerend (bespaar op de energiekosten)

  Geluidsabsorberend

  Wegwerken van kabels

  Beschadigde plafonddelen eenvoudig te vervangen

  Verlichting kan eenvoudig en op elke plek geplaatst worden

  Snel resultaat

Totaalplafond, uw specialist in het monteren van systeemplafond in Lelystad

Voor het beste systeemplafond, zoals het populaire zwarte systeemplafond, bent u bij Totaalplafond in Lelystad aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het renoveren, afbouwen en monteren van onder andere systeemplafondplaten. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf en vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Met ons staat u nooit voor verrassingen. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij informeren u graag over een geschikt systeemplafond in Lelystad.

Wij plaatsen natuurlijk niet alleen in systeemplafons in Lelystad, maar ook in Assen, Genemuiden, Kampen en IJsselmuidenAlmere etc..

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 8 MB.