Al jarenlang zijn wij een dynamische familiebedrijf op het gebied van onder andere het monteren van systeemplafond in Lelystad. Een systeemplafond kunt u laten monteren in uw winkel, bedrijf of (sport)school. Wij monteren niet alleen systeemplafonds maar ook metall-stud plafond, plafondeilanden, lamellen en nog andere soorten plafond. Het grote voordeel aan systeemplafond is dat u het niet hoeft te onderhouden en dat het wel 20 jaar mee gaat. Daarnaast zijn wij ook specialisten in het plaatsen van nieuwe (scheiding)wanden, metall-stud wanden, luxe wanden en of glaswanden.

Waarom systeemplafond?

Een systeemplafond in Lelystad laten monteren door Totaalplafond biedt vele voordelen:

Geluidsabsorberend: het systeemplafond voorkomt nagalming in de ruimte.

Professionele en nette uitstraling: door het systeemplafond zijn er geen kabels meer zichtbaar want deze worden netjes weggewerkt.

Verlichting: in het systeemplafond kan gemakkelijk verlichting op elke plek worden geplaatst.

Reparatie van plafondplaat: als er een systeemplafondplaat beschadigd raakt, is dit per plafondplaat makkelijk te vervangen. Dat kunnen wij voor u doen maar u kunt dit ook heel gemakkelijk zelf!

Snel resultaat: het kantoor of bedrijf krijgt een frisse, nieuwe uitstraling dat snel gerealiseerd is.

Lage kosten: de kosten van het materiaal en monteren van een systeemplafond zijn zeer laag.

Systeemplafond monteren in Lelystad

Om het systeemplafond te monteren wordt eerst de hoogte bepaald en uitgezet met een geijkte lazer. Op de lazerlijn worden schaduw latten bevestigd. Op deze latten wordt de hoeklijn gemonteerd. Vervolgens worden er ophangpunten gemaakt in het bouwplafond. Het type ophangsysteem hangt af van het materiaal van het bouwplafond. Aan deze ophangpunten komt weer ophangdraad waaraan de hoofdprofielen worden gehangen. Tussen deze hoofdprofielen worden weer profielen geplaatst, de tussenstukken. Nu is het systeem klaar om de plafondplaten erin te leggen.

U kunt kiezen uit eindeloos veel afmetingen en kleuren. De standaardmaten die het vaakst voorkomen zijn 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Totaalplafond, uw specialist in het monteren van systeemplafond in Lelystad

Voor het beste systeemplafond bent u bij Totaalplafond in Lelystad aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het renoveren, afbouwen en monteren van onder andere systeemplafondplaten. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf en vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Met ons staat u nooit voor verrassingen. Neem contact met ons op of bel via 038-2022741. Wij informeren u graag over een geschikt systeemplafond in Lelystad.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!