SYSTEEMPLAFOND IN GENEMUIDEN

Een nieuw systeemplafond in Genemuiden, inclusief montage nodig? Is uw huidige plafond aan vervanging toe, of een nieuwe pand? Totaalplafond helpt met advies op locatie, levering en snelle en vakkundige plaatsing. U heeft keuze uit verschillende soorten systeemplafonds in Genemuiden, inclusief verlichting.

OPBOUW SYSTEEMPLAFOND

U kent vast de traditionele systeemplafonds wel, met losse plafondplaten tussen metalen profielen. De profielen hangen aan het plafond met snelhangers. Hiermee creëren we ruimte tussen de systeemplafond-platen en het (bouwkundig) plafond. In deze ruimte kunnen kabels en leidingen weggewerkt worden. Voor een perfect systeemplafond in Genemuiden – inclusief montage – bent u bij Totaalplafond aan het juiste adres.  

DRIE TYPEN PLAFONDSYSTEMEN VOOR UW BEDRIJFSRUIMTE IN GENEMUIDEN

Wij kunnen voor uw bedrijf in Genemuiden drie typen systeemplafonds monteren: 

Vlak inleg systeemplafond
Een vlak inleg systeemplafond is de goedkoopste optie. Hierbij zijn de metalen plafondprofielen goed zichtbaar. Hierbij heeft u keuze uit verschillende profielbreedtes en kleuren. Bijvoorbeeld een zwart plafondprofiel met witte plafondplaten. De mogelijkheden van een inleg systeemplafond zijn divers.  

Doorzak systeemplafond
Bij een doorzak systeemplafond hangen de plafondplaten iets lager dan het profiel. Dit geeft een mooi diepte-effect in het plafond met meer allure, maar is wel iets prijziger.  

Verdekt uitneembaar systeemplafond
Hierbij zijn de profielen niet meer zichtbaar; de plafondplaten worden over het profiel geschoven en alleen de plafondplaten zijn zichtbaar. Dit is over het algemeen de mooiste, maar ook de meest kostbare oplossing.   

Voor welk systeemplafond u ook kiest, wij zorgen voor een perfecte montage!  

SYSTEEMPLAFONDPLATEN IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN EN KLEUREN

Er is veel mogelijk als het gaat om de afmetingen van systeemplafonds. We zien dat plafondplaten met afmetingen van 600x600x20mm en 1200x600x20mm doorgaans het meeste gekozen worden. Maar ook andere afmetingen zijn mogelijk, en van vierkant tot rechthoekig. Naast de verschillende afmetingen, zijn systeemplafonds ook verkrijgbaar in talloze kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren grijs, antraciet en zwart. Maar ook geel, groen en oranje zijn mogelijk bijvoorbeeld. U kunt zelfs kiezen uit een combinatie van verschillende kleuren voor een speels effect.    

EISENPAKKET PLAFONDPLATEN

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuw systeemplafond in Genemuiden, dan zijn er zoals gezegd verschillende mogelijkheden. Door de jaren heen is het aanbod uitgebreid en aangepast aan de eisen van de huidige tijd. De plafondplaten zijn daarbij het belangrijkste, deze zijn het meest zichtbaar. Het eisenpakket kan het volgende omvatten: 

  • Hoe belangrijk is de brandwerendheid? 
  • Moeten de plafondplaten goed tegen vocht kunnen? 
  • Welke sfeer moet gecreëerd worden met de platen? 
  • Hoe zit het met akoestiek? 
  • Is het belangrijk dat de platen goed schoon te houden zijn? 
  • Welke rol speelt lichtreflectie? 


Als wij bij u op bezoek komen nemen we al deze zaken door. 
 

SYSTEEMPLAFOND GENEMUIDEN – PRAKTISCH NUT

Een systeemplafond is van groot praktisch nut. Met een dergelijk plafond wordt de akoestiek van uw ruimte sterk verbeterd, want ze zijn geluiddempend. Ook werkt een systeemplafond ook isolerend zodat u bespaard op energiekosten. De uitstraling van de plafondplaten en de profielen is dan naast de functionaliteit ook een belangrijke eis.  

Isolerend – bespaar op de energiekosten

Optimaal om kabels weg te werken
Verbetering van akoestiek
Mooie afwerking

Kosten systeemplafond Genemuiden

De kosten van een systeemplafond varieert zoals u zult begrijpen. Een en ander hangt af van de kwaliteit en specificaties. Totaalplafond kan al een systeemplafond voor u in Genemuiden installeren vanaf € 20,- per vierkante meter.  

Monteren systeemplafond

Profielen en plafondplaten die zitten als gegoten, laat dat maar aan ons over. Inmiddels hebben wij een enorm aantal systeemplafondplaten geïnstalleerd op diverse locaties. Wij monteren uw nieuwe systeemplafond snel en vakkundig. Afhankelijk van het oppervlakte is een plafond binnen 1 dag te realiseren.

Wij plaatsen natuurlijk niet alleen in systeemplafons in Genemuiden, maar ook in Emmeloord, Kampen en IJsselmuiden, Lelystad, Almere etc..

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.