Systeemplafond ASSEN

Renovatie, afbouw en montage van systeemplafonds en -wanden. Direct een offerte of meer weten? Telefoon: 038-2022741, E-mail: info@totaalplafond.nl

Al jaren installeren we met trots systeemplafonds in Assen. Als onafhankelijk familiebedrijf kunt u er zeker van zijn dat we alles regelen voor uw nieuwe plafond, van de eerste offerte tot de volledige installatie.

Ons deskundige team is er trots op om kant-en-klare oplossingen te bieden voor uw systeemplafonds en systeemwanden. Totaalplafond is een toonaangevend plafondinstallateur, niet alleen lokaal in Assen, maar ook landelijk. Daarnaast zijn wij ook specialisten in het plaatsen van nieuwe systeemwanden, metal-stud wanden, luxe wanden en of glaswanden.

Systeemplafond in Assen laten plaatsen

Om het systeemplafond bij uw bedrijf in Assen te monteren wordt eerst de hoogte bepaald en uitgezet met een geijkte lazer. Op de lazerlijn worden schaduw latten bevestigd. Op deze latten wordt de hoeklijn gemonteerd. Vervolgens worden er ophangpunten gemaakt in het bouwplafond. Het type ophangsysteem hangt af van het materiaal van het bouwplafond. Aan deze ophangpunten komt weer ophangdraad waaraan de hoofdprofielen worden gehangen. Tussen deze hoofdprofielen worden weer profielen geplaatst, de tussenstukken. Nu is het systeem klaar om de plafondplaten erin te leggen.

U kunt kiezen uit eindeloos veel afmetingen en kleuren. De standaardmaten die het vaakst voorkomen zijn 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

VOORDELEN Systeemplafond

Een systeemplafond in Assen laten monteren door Totaalplafond biedt vele voordelen:

   Isolerend (bespaar op de energiekosten)

  Geluidsabsorberend

  Wegwerken van kabels

  Beschadigde plafonddelen eenvoudig te vervangen

  Verlichting kan eenvoudig en op elke plek geplaatst worden

  Snel resultaat

Totaalplafond, uw systeemPlafond experts in Assen

Voor het beste systeemplafond, zoals het populaire zwarte systeemplafond, bent u bij Totaalplafond aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Kampen, maar we hebben een groot aantal tevreden klanten met nieuwe systeemplafonds in Assen.

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het renoveren, afbouwen en monteren van onder andere systeemplafondplaten en metal stud plafonds. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf en vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Met ons staat u nooit voor verrassingen. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij informeren u graag over een geschikt systeemplafond in Assen.

Wij plaatsen natuurlijk niet alleen in systeemplafons in Assen, maar ook in Lelystad Genemuiden, Kampen en IJsselmuidenAlmere etc..

 

Waarom een systeemplafond laten plaatsen?

Ruimte Redenen voor Systeemplafonds
Kantoren Flexibiliteit, geluidsabsorptie, integratie van verlichting en apparatuur
Winkels Verlichtingsintegratie, esthetische verbetering van ruimte
Scholen Geluidsabsorptie, brandwerendheid, aanpasbaarheid
Ziekenhuizen en Zorginstellingen Hygiëne, akoestische prestaties, toegang tot technische installaties
Horecagelegenheden Akoestiek, verlichtingsintegratie, sfeercreatie
Industriële en Commerciële Faciliteiten Brandwerendheid, geluidsabsorptie, integratie van verlichting en ventilatie

 

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.