Systeemplafond Kampen

Renovatie, afbouw en montage van systeemplafonds en -wanden

Wilt u een systeemplafond laten monteren in uw winkel, kantoor, bedrijf of (sport)school? In Kampen en omgeving monteren wij systeemplafonds, metal-stud plafond, plafondeilanden, lamellen en nog vele anders soorten plafond. Het systeemplafond hoeft u niet te onderhouden en gaat wel 20 jaar mee. Naast het monteren van systeemplafonds, kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe (scheiding)wanden, metal-stud, luxe wanden en of glaswanden.

Systeemplafond plaatsen in Kampen

Om het systeemplafond te plaatsen wordt eerst de hoogte bepaald en uitgezet met een geijkte lazer. Op de lazerlijn worden schaduw latten bevestigd. Op deze latten wordt de hoeklijn gemonteerd. Vervolgens worden er ophangpunten gemaakt in het bouwplafond. Het type ophangsysteem hangt af van het materiaal van het bouwplafond. Aan deze ophangpunten komt weer ophangdraad waaraan de hoofdprofielen worden gehangen. Tussen deze hoofdprofielen worden weer profielen geplaatst, de tussenstukken. Nu is het systeem klaar om de plafondplaten erin te leggen.

U kunt kiezen uit eindeloos veel afmetingen en kleuren. De standaardmaten die het vaakst voorkomen zijn 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Voordelen systeemplafond

Een systeemplafond in Kampen laten monteren door Totaalplafond heeft zeker voordelen:

Waarom kiest u voor een systeemplafond in Kampen van Totaalplafond?

Om een systeemplafond in Kampen en omgeving te monteren bent u bij Totaalplafond aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij een dynamisch familiebedrijf op het gebied van renovatie, afbouw en montage. Van ons kunt u op aan want wij hanteren de regel ”Afspraak is afspraak”. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij kijken graag met u mee naar een geschikt systeemplafond in Kampen.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN