Wilt u een systeemplafond laten monteren in uw winkel, kantoor, bedrijf of (sport)school? In Kampen en omgeving monteren wij systeemplafonds, metall-stud plafond, plafondeilanden, lamellen en nog vele anders soorten plafond. Het systeemplafond hoeft u niet te onderhouden en gaat wel 20 jaar mee. Naast het monteren van systeemplafonds, kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe (scheiding)wanden, metall-stud, luxe wanden en of glaswanden.

Voordelen van een systeemplafond

Een systeemplafond in Kampen laten monteren door Totaalplafond heeft zeker voordelen:

Geluidsabsorberend: het systeemplafond voorkomt nagalming in de ruimte.

Wegwerken van kabels: door het systeemplafond zijn er geen kabels meer zichtbaar want deze worden netjes weggewerkt.

Verlichting: in het systeemplafond kan gemakkelijk verlichting op elke plek worden geplaatst.

Beschadigde plafondplaat: als er een systeemplafondplaat beschadigd raakt, is dit per plafondplaat makkelijk te vervangen. Dat kunnen wij voor u doen maar u kunt dit ook heel gemakkelijk zelf!

Snel resultaat: het kantoor of bedrijf krijgt een frisse, nieuwe uitstraling dat snel gerealiseerd is.

Lage kosten: de kosten van het materiaal en monteren van een systeemplafond zijn zeer laag.

Systeemplafond plaatsen in Kampen

Om het systeemplafond te plaatsen wordt eerst de hoogte bepaald en uitgezet met een geijkte lazer. Op de lazerlijn worden schaduw latten bevestigd. Op deze latten wordt de hoeklijn gemonteerd. Vervolgens worden er ophangpunten gemaakt in het bouwplafond. Het type ophangsysteem hangt af van het materiaal van het bouwplafond. Aan deze ophangpunten komt weer ophangdraad waaraan de hoofdprofielen worden gehangen. Tussen deze hoofdprofielen worden weer profielen geplaatst, de tussenstukken. Nu is het systeem klaar om de plafondplaten erin te leggen.

U kunt kiezen uit eindeloos veel afmetingen en kleuren. De standaardmaten die het vaakst voorkomen zijn 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Waarom kiest u voor een systeemplafond in Kampen van Totaalplafond?

Om een systeemplafond in Kampen en omgeving te monteren bent u bij Totaalplafond aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij een dynamisch familiebedrijf op het gebied van renovatie, afbouw en montage. Van ons kunt u op aan want wij hanteren de regel ”Afspraak is afspraak”. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Neem contact met ons op of bel ons via 038-2022741. Wij kijken graag met u mee naar een geschikt systeemplafond in Kampen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!