Systeemplafond Kampen

Renovatie, afbouw en montage van systeemplafonds en -wanden in Kampen en IJsselmuiden

Wilt u een systeemplafond laten monteren in uw winkel, kantoor, bedrijf of (sport)school? In Kampen, IJsselmuiden en omgeving monteren wij systeemplafondsmetal-stud plafondsplafondeilanden, lamellen en nog vele andere soorten plafonds. Het systeemplafond hoeft u niet te onderhouden en gaat wel 20 jaar mee. Naast het monteren van systeemplafonds, kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe (scheiding)wanden, metal-stud, luxe wanden en of glaswanden.

Systeemplafond plaatsen in Kampen

Om het systeemplafond te plaatsen wordt eerst de hoogte bepaald en uitgezet met een geijkte lazer. Op de lazerlijn worden schaduw latten bevestigd. Op deze latten wordt de hoeklijn gemonteerd. Vervolgens worden er ophangpunten gemaakt in het bouwplafond. Het type ophangsysteem hangt af van het materiaal van het bouwplafond. Aan deze ophangpunten komt weer ophangdraad waaraan de hoofdprofielen worden gehangen. Tussen deze hoofdprofielen worden weer profielen geplaatst, de tussenstukken. Nu is het systeem klaar om de plafondplaten erin te leggen.

U kunt kiezen uit eindeloos veel afmetingen en kleuren. De standaardmaten die het vaakst voorkomen zijn 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

VOORDELEN Systeemplafond

Een systeemplafond in Kampen laten monteren door Totaalplafond heeft zeker voordelen:

   Isolerend (bespaar op de energiekosten)

  Geluidsabsorberend

  Wegwerken van kabels

  Beschadigde plafonddelen eenvoudig te vervangen

  Verlichting kan eenvoudig en op elke plek geplaatst worden

  Snel resultaat

Bekijk onze projecten

Systeemplafonds voor
Schotte Verpakkingen

Bekijk project

Plafonds en Wanden voor
het Van Gogh Museum

Bekijk project

Plafonds en wanden voor Flinker

Bekijk project

Waarom kiest u voor een systeemplafond in Kampen van Totaalplafond?

Om een wit of zwart systeemplafond in Kampen en omgeving te monteren bent u bij Totaalplafond aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij een dynamisch familiebedrijf op het gebied van renovatie, afbouw en montage. Van ons kunt u op aan want wij hanteren de regel ”Afspraak is afspraak”. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij kijken graag met u mee naar een geschikt systeemplafond in Kampen en omgeving waaronder IJsselmuiden, Wilsum en Genemuiden, maar ook in LelystadAlmere, Emmeloord etc..

De afgelopen maanden hebben wij voornamelijk systeemplafonds gemonteerd in en rond Kampen, Zwolle, Dronten, Elburg, Oldebroek, Hattem, IJsselmuiden, Genemuiden, Wapenveld, Wezep, Biddinghuizen, Heerde, Nunspeet, Epe, Lelystad, ’t Harde, Zwartsluis, Ens, Swifterbant, Doornspijk, Kamperveen, Grafhorst, Oosterwolde, Veessen, Hattemerbroek, Wilsum, Vollenhove, Vorchten, Kampereiland, Zalk, en Mastenbroek.

Vraag gerust naar de mogelijkheden via onze contactpagina of het formulier hieronder!

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.